تک‌خاستگاه تخصصی کلمبیا پلاناداس

کشور مبدا: کلمبیا
منطقه کشت: تولیما، پلاناداس
ارتفاع کشت: ۱۷۰۰ تا ۲۱۰۰ متر از سطح دریا
فرآوری: تمام شسته
طعم: شکلات شیرین، آناناس، سیب زرد، پاپایا و کشمش
SCA Score: ۸۶/۱۰۰
توضیحات

این قهوه واقعاً هیجان زیادی به همراه دارد.
وقتی یک ریزاقلیم گواتمالایی کامل با خاک حاوی مواد آتشفشانی غنی ترکیب می‌شود، نتیجه‌اش یک قهوه بسیار منحصربه‌فرد است. در سولولا، بادهای گرم از اقیانوس آرام به اطراف دریاچه آتیتلان می‌پیچند و با هوای سرد ارتفاعات شمالی برخورد کرده و یک اقلیم میکرو ایده‌آل برای کشت قهوه ایجاد می‌کنند.

چرخه طعمی
در این قهوه، بافتی پیچیده از میوه‌های خشک مانند کشمش و آلو، به همراه رایحه‌هایی از پاپایا، آناناس، سیب و انار به چشم می‌خورد. نُت‌های شکلاتی و کاکائویی، گرمای دل‌نشینی به آن می‌بخشند و تعادلی ظریف میان شیرینی، میوه‌پختگی و طعم‌های گرم ایجاد می‌کنند. پس‌مزه‌ی طولانی، لطیف و خوش‌ساخت، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی رقم می‌زند.

فرآوری
این قهوه با روش شسته‌ی کامل (Fully Washed) فرآوری شده است. این تکنیک، دانه‌ها را پس از جداسازی پالپ، با دقت بالا تخمیر و شست‌وشو می‌دهد تا بیشترین وضوح و شفافیت طعمی حاصل شود. نتیجه، قهوه‌ای با پروفایلی درخشان، متوازن و سرشار از جزئیات طعمی‌ست که در روش‌های دم‌آوری مانند V60، فرنچ پرس و اروپرس به‌خوبی می‌درخشد.

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تک‌خاستگاه تخصصی کلمبیا پلاناداس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *