

تکخاستگاه تخصصی اندونزی کامالا
۹۲۵.۰۰۰ تومان
منطقه کشت: آچه، سوماترا
ارتفاع کشت: ۱۴۰۰ تا ۱۷۰۰ متر از سطح دریا
فرآوری: انروبیک نچرال
طعم: پرتقال، شکلات تلخ، کارامل، آناناس، انبه
SCA Score: ۸۶/۱۰۰
قهوه تخصصی اندونزی «کامالا» از منطقهی آچه در سوماترا با فرآوری انروبیک نچرال تولید میشود. این قهوه طعمی میوهای با لایههایی از آناناس، انبه، مرکبات، و میوههای خشک دارد که با نتهای ادویهای مثل دارچین و جوز هندی همراه شده است. در ادامه، طعم شکلات تلخ و حس شرابی پیچیدهای ظاهر میشود. بدنهی قهوه غلیظ و شربتی است، اسیدیتهای متعادل و تازه دارد و پسمزهی آن طولانی، میوهای و شکلاتی باقی میماند. تجربهای عمیق، گرمسیری و خاطرهانگیز در هر جرعه.
چرخه طعمی قهوه
در بررسی چرخه طعمی این قهوه، نُتهایی از میوههای استوایی مانند آناناس و انبه، بههمراه میوههای خشک نظیر کشمش و آلو بهچشم میخورند. همچنین ترکیبی از طعمهای شکلات تلخ، آجیل، کارامل و عسل در لایههای میانی طعم، قهوه را پیچیدهتر و دلچسبتر میکند. در بخش ادویهای نیز میتوان رایحههایی چون دارچین، جوز هندی و میخک را حس کرد. ترکیب این نوتها، تجربهای گرم و شیرین از قهوهای خاص را ارائه میدهد.
فرآوری قهوه
قهوه کامالا با روش «Natural Anaerobic» یا نچرال انروبیک فرآوری شده است. در این روش، دانههای قهوه در شرایط بدون اکسیژن و همراه با پالپ میوه تخمیر میشوند. این تخمیر کنترلشده در تانکهای مهر و مومشده انجام میگیرد و باعث افزایش شدت طعمها و پیچیدگی در نُتهای میوهای میشود. پس از تخمیر، دانهها بر روی تختهای مخصوص خشک میشوند تا طعم نهایی، ماندگار و متعادل باشد. این فرآوری نوآورانه، به بروز ویژگیهای خاص طعمی مانند نوتهای شرابی و بدنهی شربتی در قهوه کامالا کمک شایانی کرده است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.